ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ

Външните ролетни щори на фирма "Ролтекс" Ви осигуряват ефективна защита от светлина, студ, прах, шум и любопитни погледи, и също така повишават сигурността на Вашия дом. Изработени от висококачествени топло- и звукоизолационни материали, външните ролетни щори намаляват летните температури в помещението с до 5°C и повишават зимните с до 4°C, което от своя страна води до спестяване на енергия за отопление през зимния сезон и за охлаждане през летния. Външните ролетни щори са изключително надежден изолатор на прозорците от всички атмосферни влиания.

Компанията предлага:

Външните ролетни щори се предлагат в цветове по каталог на RAL, както и имитации на дърво (златен дъб, тъмен дъб и махагон).

Външните ролетни щори могат да бъдат управлявани ръчно и с мотор. Благодарение на стабилните ни партньорства с водещи производители на мотори, фирма Ролтекс предлага несравнимо разнообразие на високотехнологични начини за управление.

 Фирма Ролтекс ЕООД предлага на своите клиенти ВЪНШНА РОЛЕТНА СЕКЮРИТИ ЩОРА, представляваща:

И двата варианта могат да бъдат изработени с алуминиева тънкостенна ламела с пълнеж от пенополиоретан или с изцяло екструдирани алуминиеви дебелостенни ламели. Секюрити щорите могат да бъдат свързани със СОТ системи, аларми и др.


Новини

Промоция Алуминиева врата
21.03.2019
    Възползвайте се от пролетната промоция на фирма Ролтекс ЕООД. Само сега Алуминиева врата с размери 700/2000 (цвят бяло) с термопанел е с цена 230лв. Цената включва доставка, демонтаж на старата врата и монтаж на новата....
Комарник за домашни любимци
01.03.2019
Страхотно би било за тези, които имат тераса или къща, кучето или котката да могат да излизат свободно на балкона или двора, без да се налага вратата да е постоянно отворена. За това комарниците с вратичка за домашни любимци е идеалното решение. Така с...
© Ролтекс ЕООД. Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: УебДизайн