ДОГРАМА

Изборът на дограма е от изключително значение. Важно е да се изберат качествени профили с добър обков и подходящ стъклопакет. 

Дограмата предлагана от "Ролтекс" Ви осигурява комфорт, шумоизолация, а висококачествените нискоемисийни стъклопакети намаляват разходите за топлинна енергия през зимата, а през лятото защитават от горещите слънчеви лъчи и също така повишават сигурността на Вашия дом със специален секюрити обков. 

 

МЕХАНИЗМИ АНТИ ВЗЛОМ

 

Пътят на крадеца в 80% от случаите минава през прозореца или балконската врата.

За вашата сигурност и спокойствие фирмата предлага монтиране на механизми Анти Взлом(секюрити обков) клас А и клас Б за ПВЦ дограми. Монтирането на секюрити обков е едно уникално решение за защита на вашия хотел, офис или жилище.

Предлагаме ремонт на ПВЦ дограма, също така и добавяне на двуосови отваряния, смяна на обков, панти и др.


Новини

Промоция Алуминиева врата
21.03.2019
    Възползвайте се от пролетната промоция на фирма Ролтекс ЕООД. Само сега Алуминиева врата с размери 700/2000 (цвят бяло) с термопанел е с цена 230лв. Цената включва доставка, демонтаж на старата врата и монтаж на новата....
Комарник за домашни любимци
01.03.2019
Страхотно би било за тези, които имат тераса или къща, кучето или котката да могат да излизат свободно на балкона или двора, без да се налага вратата да е постоянно отворена. За това комарниците с вратичка за домашни любимци е идеалното решение. Така с...
© Ролтекс ЕООД. Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: УебДизайн