За нас


Ролтекс EOOД е фирма с традиции при проектиране, изработка, монтаж и ремонт на външни ролетни щори, дограма, интериорни щори, гаражни врати и алуминиеви парапети от материали с високо качество. Компанията разполага със собствена производствена база на територията на гр.София. Значителният опит на екипа ни Ви дава възможност да се възползвате от професионален съвет и Ви гарантира високото качество на предлаганите от нас услуги и продукти.

Компанията съчетава по един изключително умел начин компонентите цена-качество и гарантира,че произведената продукция ще задоволи и най-взискателните клиенти.Фирмата предлага не само щори,а уют,красота и стил в дома в зависимост от индивидуалните предпочитания на всеки свой клиент.

Ролтекс ЕООД предлага успешни решения на Вашите проблеми с прах, студ, шум и любопитни погледи. Усилията ни са насочени към изработка на модерни и индивидуални решения на атрактивни цени. Богатата продуктова гама, както и огромният избор на различни материали и механизми на управление внасят неповторим стил във всеки дом.

Доверявайки се на Ролтекс ЕООД получавате предприемчиво и успешно решение за екстериор и интериор на всеки тип сграда.


Наши клиенти са: Макси - София, Технически Университет, УниКредит Булбанк, УАСГ - София, Green City - Велинград и много други.