ДЪРВЕНА ДОГРАМА

Код на артикул: 505

 

Качествена дървена дограма от България.

Прозорците се предлагат от бял бор, меранти, канадски или европейски дъб. Тройната уплътнителна система на крилото осигурява уплътняване по цялата линия на затваряне. Обков на фирма MACO, ROTO и SIEGENIA. Специализирания обков дава възможност за хоризонтално, вертикално, двуосово отваряне и микровентилация на прозорците. Импрегнация, грундиране и лакиране с бои на водна основа - те са екологично чисти с богата цветова гама, гарантиращи висока издръжливост при външни и вътрешни условия.

В зависимост от прозоречната система има възможност за поставяне на стъклопакет от два реда стъкла с обща дебелина от 24мм до стъклопакет от три реда стъкла с обща дебелина от 44мм.

Предлагат се два профила - 68/78 и 92/92 - и двата имат възможност за поставяне на алуминиева капачка.

Алуминиевата наставна капачка се поставя от външната страна, като по този начин предпазва рамката на прозореца от атмосферните влияния и така отпада всякаква необходимост от подръжка и грижи за дървото под нея.

Изключително добри прозоречни системи, които осигуряват надежна функционалност, комфорт и лекота на използване в дългосрочен план.

 

ГАЛЕРИЯ

Етикети

Новини

Промоция Алуминиева врата
21.03.2019
    Възползвайте се от пролетната промоция на фирма Ролтекс ЕООД. Само сега Алуминиева врата с размери 700/2000 (цвят бяло) с термопанел е с цена 230лв. Цената включва доставка, демонтаж на старата врата и монтаж на новата....
Комарник за домашни любимци
01.03.2019
Страхотно би било за тези, които имат тераса или къща, кучето или котката да могат да излизат свободно на балкона или двора, без да се налага вратата да е постоянно отворена. За това комарниците с вратичка за домашни любимци е идеалното решение. Така с...
© Ролтекс ЕООД. Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: УебДизайн