ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ

Външните ролетни щори на фирма "Ролтекс" Ви осигуряват ефективна защита от светлина, студ, прах, шум и любопитни погледи, и също така повишават сигурността на Вашия дом. Изработени от висококачествени топло- и звукоизолационни материали, външните ролетни щори намаляват летните температури в помещението с до 5°C и повишават зимните с до 4°C, което от своя страна води до спестяване на енергия за отопление през зимния сезон и за охлаждане през летния. Външните ролетни щори са изключително надежден изолатор на прозорците от всички атмосферни влиания.

Компанията предлага:

Външните ролетни щори се предлагат в цветове по каталог на RAL, както и имитации на дърво (златен дъб, тъмен дъб и махагон).

Външните ролетни щори могат да бъдат управлявани ръчно и с мотор. Благодарение на стабилните ни партньорства с водещи производители на мотори, фирма Ролтекс предлага несравнимо разнообразие на високотехнологични начини за управление.

 Фирма Ролтекс ЕООД предлага на своите клиенти ВЪНШНА РОЛЕТНА СЕКЮРИТИ ЩОРА, представляваща:

И двата варианта могат да бъдат изработени с алуминиева тънкостенна ламела с пълнеж от пенополиоретан или с изцяло екструдирани алуминиеви дебелостенни ламели. Секюрити щорите могат да бъдат свързани със СОТ системи, аларми и др.


Ролетна Алуминиева Щора Н39

 

Ролетни Алуминиеви Щори

 

Изработени са от алуминиева кутия скосена на 45 градуса, алуминиеви ламели 39 мм запълнени с пенополиуретанова пяна, алуминиеви водачи с четки, метална ос и алуминиев терминал завършващ с прагова гума.

Ролетните алуминиеви щори създават въздушна възглавница пред прозореца и по този начин намаляват загубите на топлина през зимата, а лятото предпазват дома от прекомерното затопляне през горещите дни. Данните от лабораторните изследвания, (в условия на лято), доказват, че при спусната щора, темературата в помещението може да остане с до 8 градуса по-ниска от положение на вдигната щора и  в зимни условия разлика от 2,3 градуса по-топло в помещението.

 ЦЕНИ АЛУМИНИЕВИ ЩОРИ Н39 

 

ГАЛЕРИЯ

 

Ролетна Алуминиева Щора Н55

 

Изработени са от алуминиева кутия скосена на 45 градуса, алуминиеви ламели 55 мм запълнени с пенополиуретанова пяна, алуминиеви водачи с четки, метална ос и алуминиев терминал завършващ с прагова гума.

 

 

ЦЕНИ АЛУМИНИЕВИ ЩОРИ Н55   

 

Вградени Ролетни Щори

 

 

Фирма Ролтекс ЕООД предлага два модела вградени алуминиеви щори - с ПВЦ кутия с изолация и с алуминиева кутия. Ламелите са алуминиеви Н39 с полиуретанов пълнеж. Основното предимство е, че кутиите се монтират над дограмата и могат да бъдат замазани, както от външната, така и от вътрешната страна, за да не се виждат. Подръжката е изключително лесна и се осъществява от долната част на кутията. Този вид щори са с висока степен на топлоизолация и са перфектно допълнение към новата дограма без да отнемат от светлия размер на прозореца или вратата. Управлението на щорите може да бъде ръчно - с плосък ширит или с манивела, или пък с мотор - с бутон или с дистанционно. 

Предлагат се в широка гама от цветове и позволяват поставянето на комарник.

 

ЦЕНИ ВГРАДЕНИ ЩОРИ С AL КУТИЯ

 

 

ГАЛЕРИЯ